Четвер, 2-ге Травня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:17

Катерина ЛАПОНОВА

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Катруся – дуже талановита 9-річна дівчинка. Щодня вона вдосконалює свої навички зі східної хореографії в «Академії танцю», де навчається з трьох років, а також розвиває акторську майстерність у «Театрі моди, таланту та успіху». Можна сміливо сказати – сцена її другий дім. У своєму юному віці дівчинка справді чимало досягла.

 

Серед її найвизначніших нагород: присвоєння Національного рекорду України в номінації «Найтитулованіша дитина – виконавиця східних танців»; участь у Чемпіонаті України зі східних танців, де вже третій рік поспіль дівчинка є абсолютною чемпіонкою України за версією УАВСТ у своїй віковій категорії; неодноразово отримувала звання премії «Людина року» за версією УАВСТ, а також знімалася у ТБ-проєктах «Круче всех» на телеканалі «Інтер» та «Діти проти зірок» на Новому каналі. Учасниця проєктів Ukrainian People; разом з учасниками IV фестивалю «Діти за майбутнє України» вона встановила особливий рекорд України.

Проте щоразу черговий кубок або медаль Катерина сприймає не як трофей, а як свою особисту «маленьку історію», результат копіткої командної роботи разом із тренером та як стимул до подальшої праці для досягнення нових здобутків.

Катруся має заповітну мрії – показати всьому світові, які талановиті діти живуть в Україні.

Прочитано 283 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/