Неділя, 5-те Травня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 11:26

Роман Петронюк

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Сім разів впади, вісім разів піднімися»

 Роман Петронюк переконаний, що успіх – це розуміння свого призначення та втілення його у життя. Саме тому він – успішний адвокат, котрий щодня бореться за права людини, обстоює її інтереси та допомагає в щоденній боротьбі за справедливість.

 

Розкажіть про сферу вашої діяльності та її цінності.

На мою думку, у професійній діяльності адвоката на першому місці має стояти доброчесність. Він повинен вірити в те, що робить, розуміти значущість власної ролі у системі правосуддя. При цьому, у всіх випадках, діяти незалежно та добросовісно, відповідно до закону та норм професійної етики.

 

Що вплинуло на формування вашого світогляду, життєвих принципів?

Кожен із нас живе, щоб виконати особливу місію. Формування моїх переконань відбувалося завдяки усвідомленню життя як єдиного процесу, що має визначений напрям, зміст та мету.

 

Що найскладніше в роботі адвоката?

Мені здається, що професія адвоката – одна з найбільш стресових в Україні, адже доводиться працювати в постійному напруженні. Це викликає емоційне та фізичне виснаження. Тому важливо правильно розподіляти своє навантаження.

 

Ваше особисте розуміння успіху. Які його складові?

Я безмежно щасливий займатися улюбленою справою, тому будь-яка маленька перемога – це успіх для мене. Він надихає на нові звершення. При цьому я лишаюсь собою та роблю те, що приносить задоволення.

Потрібно розуміти, що всі ми – звичайні люди, а тому можемо помилятися. Головне – робити висновки та рухатися далі. Не варто витрачати дорогоцінний час даремно.

 

Що Ви порадите українцям для досягнення успіху та щастя?

Насамперед, потрібно виробляти мислення, спрямоване до успіху. Також не варто приймати близько до серця усього того, що про вас говорять інші. Вчіться на помилках, не зважайте на невдачі та завжди пізнавайте нове, удосконалюйтеся – тоді ви обов’язково досягнете успіху!

 

Прочитано 542 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: Олексій Донцов »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/