Вівторок, 7-е Травня 2024року
П'ятниця, 04 грудня 2020 15:50

Леся Яремійчук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Леся Яремійчук– начальник відділу молодіжної політики Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради. Щодня наша героїня заохочує до співпраці молодь та молодіжні організації. Основною метою роботи для неї є забезпечення умов, необхідних для розвитку й самореалізації молоді, її формування як здорових, дбайливих та відповідальних особистостей. Також своєю ціллю вона вважає підготовку молоді до самостійності та професійної компетентної діяльності й виховання активних громадян.

 

Успіху, за її словами, можна досягти лише тоді, коли позитивне мислення людини збігається з її уявою про себе. У такому разі навіть при негативних моментах вона зможе це правильно сприйняти, винести з цього певні уроки.

Власне, своїм найбільшим досягненням Леся вважає материнство – її донька є для неї ще більшою мотивацією рухатися вперед. Натхнення для нових проєктів наша героїня черпає під час зустрічей із молоддю. «Розвивайтеся фізично та духовно, робіть те, що любите і що приносить вам величезне задоволення. Дивіться у дзеркало з упевненістю в тому, що перед собою ви бачите успішну, щасливу й красиву людину», – радить Леся.

Прочитано 408 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Тетяна Хабазня Тетяна Дроздова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/