П'ятниця, 3-те Травня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 09:23

Анна Василенко

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

АДВОКАТ

Адвокат та професіонал – на роботі, ніжна любляча дружина та мати – вдома. Анна не тільки вирішила у певний період життя змінити професію, а й планує в майбутньому поєднати свою давню мрію та теперішні навички юриста. Вона – справжня жінка, що успішно будує кар’єру, не забуваючи про свої потреби. Ми із радістю поспілкувались з Анною та дуже надихнулись її відвертістю та поглядами на життя.

Хто ви за фахом? Чому вирiшили стати адвокатом?
Моя перша освіта – вчитель молодших класів. Саме про це я мріяла з дитинства. Але пропрацювала я вчителем недовго. Встигла випустити один клас, та пішла в декретну відпустку. Коли сину виповнився рік, ми розлучилися із чоловіком, нагальним стало питання як забезпечити себе та мого сина самостійно. В той момент один мій товариш надихнув мене отримати освіту юриста та почати працювати в цій сфері, хоча раніше я не розглядала ймовірність таких радикальних змін. Здобула другу освіту на юридичному факультеті, а згодом навіть закінчила магістратуру, аби мати можливість у майбутньому викладати право. Мрія навчати мене не залишає по сьогоднішній день. Дуже хочеться у майбутньому поєднати адвокатську практику з викладацькою діяльністю. Останні 13 років я адвокат, який займається приватною практикою, веду бізнес-клієнтів, спеціалізуюсь на господарських, корпоративних, цивільних, сімейних справах.

Якими принципами Ви керуєтесь у своїй роботi?
Якщо ти щось пообіцяв – зроби це. Я ніколи не обіцяю того, що не можу реалізувати або виконати. Мої бізнес – клієнти цінують мене за системний і цілісний підхід у вирішенні будь-якого питання. Завжди намагаюся знайти вихід з будь якої ситуації, але не просто погоджуюся з клієнтом, аби лише йому сподобатися, а керуюсь нормами закону та інтересами свого клієнта. Коли веду сімейні справи, часто поєдную в роботі адвоката та психолога. Сама пройшла через процес розлучення, стягнення аліментів, тому розумію всі психологічні нюанси. В цих справах мене називають «специфічним адвокатом», бо я завжди наполягаю на порозумінні між сторонами, в той час як більшість моїх колег ставлять за мету отримання гонорарів за кілька судів. Мені ж хочеться, щоб люди знайшли спільну мову і домовилися, особливо коли є спільні дітки. Так, можливо, при вирішенні цих справ я заробляю на такому підході менше, але залишаюся з чистою совістю і максимально задоволеною від результату.

Як Ви ставитеся до конкуренцiї?
ККонкуренція – це дуже добре. Головне – бути в своїй професії обізнаним. Не важливо, чим конкретно займаєшся, просто роби це якісно та із задоволенням! Можна краще всіх мити підлогу, готувати їжу, співати, малювати і ти будеш по-своєму успішним у кожній із цих галузей, адже професіонали завжди в ціні.

Ваш персональний ресурс натхнення, який вiн?
Моє натхнення – це моя сім’я. Батьки, діти та чоловік. Старшому сину Федору вже двадцять і він, до речі, пішов моїми стопами та навчається на юриста. Він дорослий, серйозний хлопець, котрий для мене є не тільки сином, а дуже крутим другом. Дочці Поліні зараз п’ять років. Вона – справжнє сонечко, яке мене наповнює яскравими емоціями. Чоловік у мене справжній мужчина та цікава особистість. Він хірург і цим все сказано. Уявляєте як мені адвокату і йому хірургу весело? От вам і ресурс натхнення.

Що для Вас є успiх?
Вміти мріяти, ставити цілі і іти до них, при цьому отримувати задоволення не від досягнення цілі або мрії, а від процесу. Для кожного етапу життя – він свій. Наприклад, на сьогодні, для мене успіх – це народження та виховання дочки, про яку я дуже мріяла.

Порадьте нашим читачам, як йти до мети i не звертати уваги на невдачi?
Вважаю, що треба йти до здійснення мрій та цілей, але не забувати про близьких та враховувати їх потреби. Треба бути вдячним своїй родині та країні. А невдачі – то лише моменти життя, які стають корисним досвідом.

Прочитано 556 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Аліна Ревунова Наталія Ковалко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/