Середа, 1-ше Травня 2024року
Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2024

Варвара Моторна: «Головний суперник - це ти сам»!

Незрівняна, непереможна, стійка, талановита, енергійна, творча – все це про Варвару, нашу неймовірну героїню, яка сьогодні, як і всі діти України, мріє про Перемогу над ворогом, про мирне небо та щасливе майбутнє! Мріє, як ніхто, бo саме за це віддав життя її тато, захищаючи наші кордони.

Черненко Мілана: « Приклад незламності – наші мужні захисники, завдяки яким, я маю змогу радіти кожному дню»!

Наша талановита героїня, мріє про Перемогу, пишається кожним українцем , який щодня демонструє сміливість, стійкість, відважність та згуртованість у боротьбі з ворогом ! Мілана має безліч досягнень на своєму творчому шляху.

Черненко Мілана: « Приклад незламності – наші мужні захисники, завдяки яким я маю змогу радіти кожному дню»!

Наша талановита героїня, мріє про Перемогу, пишається кожним українцем , який щодня демонструє сміливість, стійкість, відважність та згуртованість у боротьбі з ворогом ! Мілана має безліч досягнень на своєму творчому шляху.

Сливчук Еней: «Незламність – це українці тому, що ми завжди боремося , навіть якщо важко»!

«Сьогодні в мене лише одна мрія – ПЕРЕМОГА над ворогом», - розповідає наш талановитий герой, який не дивлячись на свій юний вік, вже має безліч досягнень на своєму творчому шляху.

ПІДЛІТКОВИЙ ВІК: ЯК БАТЬКАМ ПІДТРИМАТИ ДИТИНУ, розповідає Тетяна Петракова

Один із найскладніших періодів у житті людини – це криза в підлітковому віці (пубертатний період). Вона пов’язана не тільки з гормональними змінами, а й з усвідомленням себе. Раніше вважалося, що підлітковий вік – це 13-14 років. Наразі ж так званий перехідний період настає у 10-11 років.
У підлітковому віці відбуваються значні зміни як у фізіології, так, зокрема, й у психіці дитини. Занижена самооцінка, агресивність, тривожність, відсутність мотивації до навчання, нервові зриви, анорексія, наркотична та алкогольна залежність, некерованість – це не повний перелік того, через що можуть проходити підлітки.
Занижена самооцінка – досить часта проблема не лише в підлітковому віці. Звісно, вона формується в дитинстві, а тому саме в цей час, коли дитина починає усвідомлювати себе як особистість, важливо допомогти їй подолати кризу «перехідного» періоду.
Опубліковано в Тетяна Петракова

Наталія Мандзюк: «Творчість- це духовна зброя»!

«Незламність для мене - це щоденний рух до мети , незважаючи на перешкоди», - вважає наша талановита героїня.

Аніськова Злата: «Я мрію, що настане день, і скінчиться війна. Ніяких вибухів, сирен, ракет і бомб»

Наша героїня має безліч досягнень в різних напрямках. Злата : модель, фотомодель, танцор, актриса, ведуча, стендапер. З 4 років активно розвиває свої творчі здібності в різних напрямках : танцях, кікбоксингу, моделінгу. Учасниця і переможниця 70 міжнародних,  регіональних і всеукраїнських конкурсів краси, володарка 100 корон. Володарка багатьох всеукраїнських премій, відзнак і нагород, «Дитина року 2019».

Сливчук Росана : «Незламність – це здатність рухатися вперед, ніколи не здаватися, попри всі виклики, які надає нам життя»!

Наша талановита героїня, сьогодні мріє лише про одне – нашу Перемогу над ворогом!В майбутньому планує стати вчителем або кондитером та відвідати Париж. Рухатися вперед та досягати нових висот їй допомагає любляча та підтримуюча родина!

Киценко Аліна: «Мрію про чарівну паличку, щоб здійснити бажання всіх дітей»!

«Незламність -це віра! Віра в правду! Це сміливість жити далі, не дивлячись на поранення, не тільки фізичні, а й душевні. Це терпіння крізь біль і мовчання, але з вірою в серці» - ділиться в інтерв’ю 9-річна талановита Аліна.

Герасимчук Анастасія: «Сім’я – найдорожче, що є в мене»!

Наша незрівняна героїня - володарка понад 200 корон та стрічок краси, в арсеналі її досягнень - 200 кубків, медалей та орденів на конкурсах таланту. Саме завдяки цим досягненням,  Анастасія встановила рекорд України у категорії  "Діти, краса, талант" -найтитулованіша дитина України.

Сторінка 1 із 2

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/